Ανοίγει τις πόρτες του αύριο, Τρίτη 19 Ιουλίου, το νέο ξενοδοχείο Azade στα Χανιά, υπό τη διαχείριση της Modus & Amplio. Πρόκειται για ένα εμβληματικό οίκημα που χρονολογείται από το 1640 μ.Χ., έχει ανακαινιστεί με απόλυτη προσοχή και σεβασμό στην ιστορία του, και έχει μετατραπεί σε ένα πολυτελές boutique ξενοδοχείο στην καρδιά της Παλιάς Πόλης των Χανίων.

Το AZADE Chania διαθέτει 9 δωμάτια & σουίτες, με ανέσεις και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Σχεδόν όλα τα δωμάτια & οι σουίτες διαθέτουν ιδιωτικά μπαλκόνια με θέα στη θάλασσα, το Παλιό Ενετικό Λιμάνι και τα Ενετικά παλιά τείχη της πόλης.

Το AZADE Chania προσφέρει πρωινό και ελαφριά γεύματα στο δωμάτιο και στην ατμοσφαιρική αυλή με το υδάτινο στοιχείο, αναδεικνύοντας εξαιρετικά κρητικά τοπικά προϊόντα επιλεγμένα με αγάπη και προσοχή από μικρούς τοπικούς παραγωγούς.

Υψηλό ποσοστό πωλήσεων πριν ακόμα ανοίξει
Το AZADE Chania είναι ένα κτίριο με ιστορία 380 ετών! Εδώ ήταν το σπίτι του Οθωμανού Πασά που διοικούσε την περιοχή των Χανίων, το σπίτι Ενετών Ιπποτών, καθώς και η οικία του πολύ γνωστού Αμερικανού ποιητή Charles Henri Ford στο οποίο εμπνεύστηκε πολλά από τα έργα του. Το AZADE διαθέτει μια πλούσια κληρονομιά αποτυπωμένη στο DNA του και προσκαλεί τους καλεσμένους του για να τους χαρίσει απλόχερα μία διαφορετική εμπειρία διαμονής με τη σφραγίδα πάντα της αυθεντικής Κρητικής φιλοξενίας.

Όπως αναφέρει ο ιδρυτής της Modus & Amplio, Τάκης Παπασπύρου: «Είμαστε πολύ περήφανοι που έχουμε το AZADE Chania στο portfolio των ξενοδοχείων μας, και που επιλέχθηκε η Modus & Amplio για τη διαχείριση αυτού του πολύ ιδιαίτερου ξενοδοχείου. Είμαστε στο πλευρό της ιδιοκτησίας τα τελευταία 3 χρόνια και εργαζόμασταν σκληρά, δίπλα-δίπλα σε κάθε στάδιο της ανάπτυξης αυτού του δύσκολου έργου που οδήγησε στην πραγμάτωση του AZADE Chania. Είμαστε επίσης περήφανοι που το ξενοδοχείο έχει ήδη πολύ υψηλό ποσοστό πωλήσεων πριν καν ακόμη ανοίξει! Καθώς και για τις συνεργασίες με επίλεκτους συνεργάτες εξωτερικού που θα ανακοινώσουμε σύντομα.

Το AZADE Chania ήρθε να προστεθεί στο portfolio μοναδικών ξενοδοχείων – συνεργατών μας, ανάλογου ύφους, όπως το Poseidonion Grand Hotel στις Σπέτσες, το Grande Albergo Delle Rose στη Ρόδο, το IKΙES Santorini και το νέο The Manna Arcadia, που σκοπεύουμε να ανοίξουμε έως το τέλος του 2022».

Καλές οι προοπτικές της χρονιάς
«Το 2022 εξελίσσεται σε μία εξαιρετική χρονιά για όλα τα ξενοδοχεία μας από άποψη πωλήσεων, παρόλες τις δυσκολίες που κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε ως Modus & Amplio κυρίως στην εύρεση Προσωπικού και τη διαχείριση του Ανθρώπινου δυναμικού, πράγμα που καταφέραμε να διαχειριστούμε με επιτυχία για όλα τα ξενοδοχεία που έχουμε υπό την διαχείριση μας. Προβλέπουμε ότι το 2022, εφόσον κυλήσει ομαλά η σεζόν χωρίς δυσάρεστα απρόοπτα, θα είναι μία εξαιρετική χρονιά για τον Ελληνικό Τουρισμό και για όλες τις μονάδες μας», αναφέρει στο H&R ο κ. Παπασπύρου.