Το μέσο που εμπιστεύονται οι επαγγελματίες της φιλοξενίας για άμεση και έγκυρη ενημέρωση

To ημερήσιο Hotel & Restaurant e-newsletter είναι το μέσο που προσφέρει άμεση και έγκυρη b2b ενημέρωση για τον κλάδο της φιλοξενίας.

Η γκάμα της ειδησεογραφίας του περιλαμβάνει πληροφορίες και ειδήσεις από τους χώρους διαμονής, εστίασης και τουρισμού, με στόχο την ουσιαστική και πολύπλευρη ενημέρωση των στελεχών των επιχειρήσεων του κλάδου.

Προσφέρει καθημερινή ενημέρωση για τα νέα των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά (ξενοδοχεία, εστιατόρια, catering, bar, café, κρουαζιέρα, ταξίδι), διεθνή επιχειρηματικά νέα, απόψεις ειδικών, ρεπορτάζ, επαγγελματικές λύσεις και υπηρεσίες, προϊόντα ho.re.ca., παρακολουθώντας τις τάσεις στον τουρισμό και τη γαστρονομία.

To Hotel & Restaurant Daily είναι «εργαλείο» επαγγελματικής ενημέρωσης για όσους θέλουν να ενημερώνονται πρώτοι, να γίνονται πιο αποδοτικοί και κερδοφόροι.

image

Γίνετε συνδρομητής στο Hotel & Restaurant
Κόστος ετήσιας συνδρομής: 235€ + 24% ΦΠΑ

    Με τη συνδρομή σας εξασφαλίζετε ενημέρωση για:
  • Τον διαρκώς εξελισσόμενο και ανανεούμενο κλάδο της φιλοξενίας και τις κινήσεις των στελεχών του.
  • Τις νέες Οδηγίες και επίκαιρες νομοθεσίες για τον κλάδο.
  • Τις τάσεις της αγοράς μέσα από τα εξειδικευμένα αφιερώματα που φιλοξενεί.
  • Τα trends μέσα από τις συνεντεύξεις και την αρθρογραφία υψηλού ενδιαφέροντος από κορυφαίους επαγγελματίες ή και από τα σχόλια ειδικών του κλάδου.
  • Την πρόσβαση σε σχετικές έρευνες, αλλά και σε εμπορικά και επιχειρηματικά νέα.
  • Τις αναλύσεις στα σημαντικότερα ξενοδοχειακά και F&B trends, τις επερχόμενες αφίξεις, τις τεχνολογίες και τα εργαλεία για πωλήσεις και μάρκετινγκ.
Επιθυμώ να γίνω συνδρομητής στο Hotel & Restaurant

Το κοινό του περιοδικού

    Το περιοδικό απευθύνεται σε:
  • Ιδιοκτήτες και στελέχη ξενοδοχείων (Διευθυντές Ξενοδοχείων, Διευθυντές Ανθρώπινου Δυναμικού, Διευθυντές Προμηθειών, Food & Beverage Managers)
  • Ιδιοκτήτες και στελέχη εστιατορίων (Chef, Maitre, Οινοχόος, Bartender, Food & Beverage Manager)
  • Στελέχη επιχειρήσεων κρουαζιέρας
  • Ιδιοκτήτες Catering, Café, Bar, Bartenders, Υπεύθυνοι προμηθειών, Υπεύθυνοι Spa και αθλητικών χώρων, επαγγελματίες της Τουριστικής και Ταξιδιωτικής Αγοράς.
  • Στελέχη εταιρειών ειδών εξοπλισμού, παροχής υπηρεσιών, τροφίμων και ποτών, τραπεζών, σχολών τουριστικής εκπαίδευσης, φορέων, οργανισμών κ.λπ.

Θεματολογία

  • Οι σημαντικότερες ειδήσεις του κλάδου διαμονής και εστίασης
  • Παρουσίαση των πιο αξιόλογων επενδύσεων
  • Επιχειρηματικά νέα του κλάδου από την ελληνική αλλά και τις διεθνείς αγορές
  • Hospitality trends και τεχνολογίες
  • Expert insights για τη διαμονή και τη γαστρονομία
  • Ενημέρωση για αποτελεσματικές πωλήσεις και Marketing
  • Αφιερώματα σε προϊόντα, υπηρεσίες και λύσεις για Guest Experience - Guest Service
  • Αναφορές σε εφαρμοσμένες πρακτικές Design, Architecture, Interiors, Materials
  • Αειφόρες πρακτικές διαμονής και εστίασης
  • Εκπαίδευση ανθρώπινου δυναμικού ξενοδοχείων και εστιατορίων
  • Λύσεις για αποτελεσματική λειτουργία των χώρων (Operations - Facility Management)
  • Ατζέντα με τις σημαντικότερες κλαδικές διοργανώσεις

In Brief


Μορφή: ePdf

Περιοδικότητα έκδοσης: Καθημερινό

Διανομή: Το Hotel & Restaurant διανέμεται ηλεκτρονικά σε όλους τους συνδρομητές του μέσω e-mail

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για την σύνταξη: Βίκυ Τρίφωνα - [email protected], 210 6617 777 & 694 5558 409

Για διαφήμιση: Πέτρος Τσάτσης - [email protected], 210 6617 777 (εσωτ. 388)

Για συνδρομή: Βίκυ Θεοδωρίδου - [email protected], 210 6617 777 (εσωτ. 101)