Αυξημένη κατά 3,4% ήταν η συνολική κίνηση στα 14 ελληνικά, περιφερειακά αεροδρόμια της Fraport τον Ιούνιο, σε σύγκριση με τον Ιούνιο του 2019, ξεπερνώντας για πρώτη φορά τα προ-πανδημικά επίπεδα, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία για τον Ιούνιο, που δημοσιοποίησε η Fraport. Ωστόσο στο πρώτο εξάμηνο η κίνηση είναι μειωμένη κατά 5,7% σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα του 2019. Περισσότεροι από 4,6 εκατ. επιβάτες διακινήθηκαν στα αεροδρόμια που διαχειρίζεται η Fraport στην Ελλάδα τον Ιούνιο του 2022.

Τη μεγαλύτερη αύξηση παρουσίασε το αεροδρόμιο Σαντορίνης (+21,5%) και ακολούθησαν το αεροδρόμιο Ακτίου (+12,9%), της Κέρκυρας (+12,4%) και της Μυκόνου (+9,9%). Η μεγαλύτερη επιβατική κίνηση στα 14 αεροδρόμια καταγράφηκε από το Ην. Βασίλειο και ακολούθησε η Γερμανία, η Ιταλία, η Πολωνία, η Ολλανδία, η Γαλλία, η Σουηδία, η Δανία, η Τσεχία και η Αυστρία.

Τα αεροδρόμια του διεθνούς χαρτοφυλακίου της Fraport συνέχισαν επίσης την αναπτυξιακή τους τάση. Τον Ιούνιο του 2022, όλα τα αεροδρόμια του Ομίλου παγκοσμίως σημείωσαν αύξηση της κίνησης, με πολλά από αυτά να καταγράφουν αύξηση άνω του 100%.