Η Marine Tours, o κορυφαίος ταξιδιωτικός οργανισμός στη ΝΑ Ευρώπη -με εξειδίκευση στο business travel και ιστορία 42 ετών- επεκτείνει την ήδη υπάρχουσα συνεργασία της με την BCD Travel, ανακοινώνοντας τη νέα, στρατηγική συμφωνία με τη BCD ERM, την ηγέτιδα στον κλάδο του Energy, Resources & Marine Travel.
Το ορόσημο μιας τέτοιας συνεργασίας συνεπάγεται ταυτόχρονα και νέα ορόσημα ανάπτυξης για τον Οργανισμό, σε 3 σημεία-κλειδιά της δραστηριότητάς του:

  • Παγκόσμιο Δίκτυο: Το κορυφαίο διεθνές δίκτυο της Marine Tours, ένα από τα σημαντικότερα στρατηγικά πλεονεκτήματα της εταιρείας, αναβαθμίζεται περαιτέρω, τόσο σε έκταση (109 αγορές παγκοσμίως), όσο και σε ποιότητα.
  • Τεχνολογία Αιχμής: Το προηγμένο μείγμα υπηρεσιών της εταιρείας αποκτά νέες δυνατότητες και πρωτοπόρα εργαλεία, βασισμένα στην τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Η τεχνολογία αυτή ενισχύει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της Marine Tours και της προσφέρει νέες προοπτικές ανάπτυξης.
  • Τravel Management: H εξειδίκευση, η μακρά πείρα και η υψηλή τεχνογνωσία της Marine Tours ενώνονται με την ισχυρή διεθνή παρουσία και το κορυφαίο τεχνολογικό υπόβαθρο της BCD, με στόχο την παροχή των πλέον προηγμένων υπηρεσιών Τravel Μanagement προς τις εταιρείες και τους ταξιδιώτες, όπως η ενίσχυση του επιχειρησιακού μοντέλου, η μεγιστοποίηση του Duty of Care και η βελτιστοποίηση κόστους ταξιδίων.

Η ανακοίνωση της νέας συνεργασίας πραγματοποιήθηκε στα Ποσειδώνια 2022, τα οποία έλαβαν χώρα στις 06-10 Ιουνίου 2022 με πρωτοφανή επιτυχία. Στο περίπτερο της εταιρείας, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν εκτενέστερα ως προς τα σπουδαία οφέλη που η εν λόγω συνεργασία συνεπάγεται για τους πελάτες, τους συνεργάτες και το μέλλον της Marine Tours.