Μια ακόμα συμφωνία για συμμετοχή στο Εταιρικό Πρόγραμμα Corporate SAF (Sustainable Aviation Fuel) του ομίλου της Air France-KLM υπεγράφη στην Αθήνα, αυξάνοντας τον παγκόσμιο αριθμό συμβολαίων.

Με τη συμφωνία αυτή το τουριστικό γραφείο Aspida Travel αναλαμβάνει ενεργό ρόλο στη μείωση εκπομπών CO₂, υποστηρίζοντας τις προσπάθειες και δράσεις του ομίλου και συμβάλλοντας στην οικολογική μετάβαση των αερομεταφορών διεθνώς.

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα για την υπογραφή της συμφωνίας αυτής, ο περιφερειακός διευθυντής του ομίλου της Air France-KLM κ. Γιάννης Πανταζόπουλος δήλωσε: «Η Air France και η KLM εργάζονται εδώ και πολλά χρόνια με στόχο τη μείωση του περιβαλλοντικού τους αποτυπώματος. Μια από τις πιο σημαντικές πρωτοβουλίες όμως που έχουμε αναλάβει είναι η προσπάθεια ευαισθητοποίησης του ίδιου του κλάδου, παρακινώντας τόσο τις άλλες αεροπορικές εταιρείες όσο και τα τουριστικά γραφεία και τους εταιρικούς πελάτες που ελέγχουν ένα μεγάλο αριθμό αεροπορικών μετακινήσεων σε παγκόσμιο επίπεδο.