Την είσοδό του και στον χώρο των Ιαματικών Πηγών εγκαινίασε ο Όμιλος Κούσκου. Η κατασκευαστική TKC AE Κατασκευών Μελετών του Ομίλου, προχώρησε στην 25ετή εκμίσθωση των Ιαματικών πηγών Δήμου Δυτικής Λέσβου στην περιοχή Πολιχνίτου. Στο πλαίσιο αυτό υλοποιεί 5ετές επενδυτικό πλάνο του οποίου η πρώτη φάση ολοκληρώνεται την προσεχή άνοιξη όπου θα τεθούν σε λειτουργία οι πηγές που συγκαταλέγονται στις θερμότερες της Ευρώπης.

Σύμφωνα με το επιχειρηματικό σχέδιο, εντός του συγκεκριμένου θερμαλιστικού Γεωπάρκου έκτασης 105 στρ., η TKC θα αναπτύξει υπηρεσίες ευεξίας και θερμαλισμού σε συνεργασία με εξειδικευμένους παρόχους υπηρεσιών Ιαματικής και Ιαματικής ιατρικής.

Η TKC AE, από το 2020 έχει αναλάβει την ανακατασκευή ξενοδοχειακής μονάδας 5 αστέρων δυναμικότητας 100 σουιτών στη Λέσβο. Η μονάδα ολοκληρώνεται στα τέλη του 2022 όπου θα λειτουργεί, Κέντρο Θαλασσοθεραπείας πιστοποιημένο με ISO 17680, Συνεδριακό Κέντρο, Κέντρο Medi Spa, ενώ θα διαθέτει εστιατόρια, πισίνες και δομές πολλαπλών χρήσεων. Ταυτόχρονα η εταιρεία εμπεριέχει στο portfolio της ξενοδοχειακές μονάδες σε Αττική και Σαντορίνη.