Με στόχο να αναδειχθεί ο open air χαρακτήρας της ζωής στην Αθήνα, η Marketing Greece και o στρατηγικός της εταίρος AEGEAN δημιουργούν το νέο video της πόλης με τίτλο Open Air Athens και ξεναγούν το ταξιδιωτικό κοινό στις εμπειρίες που μπορεί να απολαύσει στους υπαίθριους χώρους της πρωτεύουσας, όλη τη διάρκεια του έτους, συναντώντας ανθρώπους ανοικτούς και φιλικούς.

Στο διάρκειας 1:30’’ video, ο θεατής παρακολουθεί την πρωταγωνίστρια του video να υποδύεται μια σύγχρονη γυναίκα της πόλης και σκηνοθέτη θεάτρου, η οποία παραχωρεί online συνέντευξη σε μια ταράτσα με φόντο την Ακρόπολη. Και μέσα από ένα ευρηματικό σενάριο προβάλλει τον ανοικτό χαρακτήρα της πόλης και των κατοίκων της, απαντώντας στην ερώτηση «Τι είναι αυτό που την εμπνέει»;

Παραμένοντας σταθεροί στη στρατηγική τοποθέτηση της Αθήνας ως ένα all year round city break προορισμό, το νέο video δίνει έμφαση στο open culture και lifestyle προϊόν της πόλης. Ένα πλεονέκτημα που μπορεί να ενδυναμώσει το brand identity της και να ενισχύσει περαιτέρω τη θέση της στον ευρωπαϊκό τουριστικό χάρτη.