Ύμνοι «50cent» για Ελλάδα και Αθήνα μέσα από βίντεο που ανέβασε στα κοινωνικά του δίκτυα, ο διεθνούς φήμης τραγουδιστής μετά τη συναυλία που έλαβε χώρα στο Ολυμπιακό στάδιο της Αθήνας. Αυτό το βίντεο είναι (στα πλαίσια της συμφωνίας) ένα από τα αντισταθμιστικά που είχε ζητήσει ο ΕΟΤ προκειμένου να στηρίξει χορηγικά τη συναυλία που έδωσε στην Ελλάδα την Κυριακή προσελκύοντας χιλιάδες κόσμου στο ΟΑΚΑ, όπως διαρρέει ο ΕΟΤ, μετά τις αντιδράσεις φορέων και κομμάτων της αντιπολίτευσης για τη χορηγία.

Στα αντισταθμιστικά περιλαμβάνονται και άλλες αναρτήσεις στα social media του καλλιτέχνη, ο οποίος έχει 47 εκατομμύρια followers στα social media του, και είναι ένας hip hopers με τεράστια απήχηση παγκοσμίως.

Στο βίντεο υπάρχουν και πλάνα από τη συναυλία αναδεικνύοντας και την πρωτεύουσα ως προορισμό και συναυλιακού τουρισμού -που κι αυτό ήταν στόχος του Οργανισμού να αναδειχθεί όταν έκανε τη συμφωνία. Στο βίντεο υπάρχουν πλάνα από την αθηναϊκή Ριβιέρα, την πανέμορφη ακτογραμμή της Αττικής, ενώ τονίζουν τις δυνατότητες που έχει ο επισκέπτης για yaghting και άλλες υψηλού επιπέδου δραστηριότητες.