Πριν από το Πάσχα, για πρώτη φορά, ξεκινά την τουριστική σεζόν του 2023 στη Ρόδο και Χαλκιδική ο όμιλος του Jet2 και του Jet2holidays.

Η διευρυμένη σεζόν ξεκινά με πτήσεις προς τη Χαλκιδική την 1η Απριλίου από το Μάντσεστερ και το Στάνστεντ και στη συνέχεια από το Μπέρμιγχαμ στις 7 Απριλίου. Η Ρόδος θα εξυπηρετείται από τις 2 Απριλίου με δύο πτήσεις την εβδομάδα από το Μπέρμιγχαμ και με δύο την εβδομάδα από το Μάντσεστερ στις 3 Απριλίου. Πτήσεις και διακοπές στη Ρόδο θα πραγματοποιούνται όλο το επόμενο καλοκαίρι από τα αεροδρόμια Belfast International, Bristol, East Midlands, Edinburgh, Glasgow, Leeds Bradford, Newcastle και Stansted.

Ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Steve Heapy δήλωσε ότι υπάρχει μεγάλη ζήτηση από μεμονωμένους πελάτες και από πελάτες ανεξάρτητων ταξιδιωτικών πρακτόρων που θέλουν να κάνουν κράτηση ή να ταξιδέψουν νωρίτερα την επόμενη καλοκαιρινή περίοδο ή για την απόδραση του Πάσχα.

Η διευθύντρια του ΕΟΤ στο Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία, Ελένη Σκαρβέλη, τόνισε ότι οι δύο προορισμοί αν και είναι τόσο διαφορετικοί, μοιράζονται τις ίδιες υψηλές αξίες φιλοξενίας.