Καθώς ξεκινά η περίοδος των διακοπών, η Qatar Airways δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να απολαύσουν τα ελληνικά νησιά με την έναρξη του νέου
δρομολογίου προς Σαντορίνη, και τη συνέχιση των πτήσεων προς Μύκονο.

Με τις τρεις πτήσεις εβδομαδιαίως προς Σαντορίνη, οι επιβάτες μπορούν πλέον να απολαμβάνουν απρόσκοπτη συνδεσιμότητα με περισσότερους από 140 προορισμούς σε ολόκληρο το δίκτυο της αεροπορικής εταιρείας παγκοσμίως. Η πρώτη πτήση από Ντόχα προς Σαντορίνη πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 7 Ιουνίου.

Το αεροσκάφος προσγειώθηκε στο Διεθνές Αεροδρόμιο Θήρας για πρώτη φορά και στην υποδοχή του παρευρέθηκαν ανώτατα στελέχη της Fraport Greece.

Ο νησιωτικός προορισμός συνδέει την Αθήνα και τη Μύκονο και γίνεται η τρίτη ελληνική πύλη εισόδου του εθνικού αερομεταφορέα για το Κράτος του Κατάρ. Οι εποχικές πτήσεις προς τη Μύκονο ξεκίνησαν πάλι στις 3 Ιουνίου με τέσσερις πτήσεις εβδομαδιαίως και οι πτήσεις προς την Αθήνα διπλασιάστηκαν σε δύο ημερησίως, προσφέροντας περισσότερες επιλογές στους επιβάτες που ταξιδεύουν τόσο για επαγγελματικούς λόγους όσο και για λόγους αναψυχής.