Η Air Europa επαναφέρει φέτος το καλοκαίρι το δρομολόγιό της μεταξύ της Αθήνας και της Μαδρίτης, το οποίο θα πραγματοποιεί με το στόλο της Boeing 787 Dreamliner, αεροσκάφος που διαθέτει εξαιρετικά περιβαλλοντικά διαπιστευτήρια, μειώνει την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές ρύπων κατά 20% και εγγυάται μέγιστο επίπεδο άνεσης για τους επιβάτες.

Από 1η Ιουνίου έως τα τέλη Οκτωβρίου, η αεροπορική εταιρεία θα επανασυνδέει την ελληνική πρωτεύουσα με τον κόμβο Adolfo Suárez Madrid-Barajas Airport δύο ημέρες την εβδομάδα, κάθε Τετάρτη και Κυριακή. Σε αυτήν την περίοδο, θα προσφέρει στους πελάτες περισσότερες από 28.000 θέσεις, υπερβαίνοντας τη χωρητικότητα που παρείχε το δρομολόγιο πριν από την πανδημία. Από τον κόμβο της Μαδρίτης, η Air Europa προσφέρει συνδέσεις με 33 ισπανικούς και ευρωπαϊκούς προορισμούς και με 20 ακόμη στις ΗΠΑ και στη Λατινική Αμερική.

Ο στόλος Dreamliner, με τον οποίο η αεροπορική εταιρεία θα εκτελεί όλες τις πτήσεις στο δρομολόγιο της Αθήνας, είναι ο πλέον αποδοτικός και αθόρυβος, καθώς το ηχητικό αποτύπωμα του αεροσκάφους είναι 60% χαμηλότερο σε σύγκριση με άλλα αεροσκάφη παρόμοιου μεγέθους.