Η TUI αύξησε το χαρτοφυλάκιό της για city break διακοπές από 121 ξενοδοχεία σε πέντε πόλεις, σε 3.400 ξενοδοχεία σε 48 πόλεις τους τελευταίους 18 μήνες. Ο φιλόδοξος στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει περισσότερα από 4000 ξενοδοχεία σε 60 πόλεις μέχρι το τέλος του 2022.

Την ώρα που έρευνα της ABTA για τις συνήθειες των Βρετανών έδειξε υψηλή ζήτηση για city break διακοπές, η TUI επεκτείνει διαρκώς το χαρτοφυλάκιό της και σε πόλεις. Οι πιο πρόσφατες προσθήκες περιλαμβάνουν το Κέιπ Τάουν, τη Βενετία, το Αμβούργο, το Τορόντο και τη Νέα Ορλεάνη, και ακολουθούν και άλλοι προορισμοί τους επόμενους μήνες. Η TUI υπερηφανεύεται ότι προσφέρει διακοπές στην πόλη για όλα τα γούστα.

Τα πακέτα TUI City Break περιλαμβάνουν διαμονή τεσσάρων διανυκτερεύσεων στο 5T Roma Luxus Hotel, Ρώμη, από 318 £ ανά άτομο, και διαμονή τριών διανυκτερεύσεων και στο NH Hamburg Horner Rennbahn, Αμβούργο, από 305 £ ανά άτομο.

Ο Richard Sofer, Διευθυντής Εμπορικής & Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της TUI, δήλωσε: ”Με τις διακοπές μικρότερης διάρκειας να παρουσιάζουν μεγάλη ζήτηση, είμαστε στην ευχάριστη θέση να επεκτείνουμε συνεχώς την προσφορά μας για διακοπές πόλης στους πελάτες μας, επιτρέποντάς τους να εξερευνήσουν, να δουν τα αξιοθέατα και να γνωρίσουν διαφορετικούς πολιτισμούς σε όλο τον κόσμο. Μπορούμε να παρέχουμε ένα απλό “one-stop shop” για να βοηθήσουμε τους πελάτες να κλείσουν απρόσκοπτα ευέλικτα πακέτα”.