Έφυγε από τη ζωή μετά από μακρά ασθένεια ο Γιώργος Τριβυζάς, ιδρυτής και πρόεδρος του Ελληνο – Αμερικανικού Τουριστικού Επιμελητηρίου.

Ο Νότης Μαρτάκης, πρόεδρος της MTC Group, που συνεργαζόταν τα τελευταία χρόνια μαζί του, τον αποχαιρέτισε με ένα συγκινητικό κείμενο. Κάνοντας έναν συνοπτικό απολογισμό της δράσης του Γιώργου Τριβυζά, από τότε που ήταν ταξιδιωτικός πράκτορας στο Λος Άντζελες, εξειδικευμένος στην Ελλάδα, και την ίδρυση του Greek Hotel Reservation Center, φτάνει μέχρι τη δημιουργία του Ελληνο – Αμερικανικού Τουριστικού Επιμελητηρίου του όποιου μέχρι σήμερα ήταν Πρόεδρος. «Τα τελευταία χρόνια και ενώ δοκιμαζόταν από τον καρκίνο δεν κατέθεσε τα όπλα και συνέχισε με την ίδια ορμή τη δραστηριότητά του ως μέτοχος και στέλεχος της εταιρίας “Κένταυρος” και ως μέλος του ΔΣ της ΓΕΠΟΕΤ ενώ επίσης ίδρυσε το Σύνδεσμο Τουριστικής Ανάπτυξης του οποίου ήταν Πρόεδρος.

Η συνεργασία μου με τον Γιώργο ήταν πάντα άδολη και με διάθεση να βοηθήσει. Στον ίδιο οφείλω τη διαμεσολάβηση για την ανάληψη σημαντικών αντιπροσωπειών μεγάλων Μέσων Ενημέρωσης από τις ΗΠΑ, όπως Los Angeles Times, NBC, ABC, Conde Nast Traveler και άλλα. Με τον ίδιο οργανώσαμε την επίσκεψη των Kardashians σε Μύκονο και Σαντορίνη που έδωσαν τη μεγαλύτερη μέχρι σήμερα δημοσιότητα στα δύο νησιά με τρεις εκπομπές και συνολική τηλεθέαση πάνω από 600 εκατομμύρια. Ο Γιώργος, πέρα από καλός συνεργάτης ήταν και αγαπημένος φίλος. Του χρωστάω πολλά και θα τον θυμάμαι με αγάπη».