Η Εκτελεστική Επιτροπή της ECTAA συνεδρίασε στα Χανιά, στο πλαίσιο του προγράμματος ECTAA Preferred Destination, σε συνεργασία με τον ΕΟΤ, το οποίο για το 2022 τιμά την χώρα μας, προβάλλοντάς την σε όλη την Ευρώπη. O HATTA, ως μέλος της ECTAA ανέλαβε τη διοργάνωση της συνεδρίασης στα Χανιά, στο ξενοδοχείο La Mer Resort & Spa του ομίλου Γελασάκη.

Κατά τη συνεδρίαση αναλύθηκε θέματα της ευρωπαϊκής πολιτικής που άπτονται όλων των κρατών – μελών της Ένωσης, αλλά και ζητήματα επικαιρότητας, σχετικά με τις τάσεις της τουριστικής ροής και των οικονομικών αιτημάτων που προέκυψαν από την δυσχερή περίοδο για τον τουρισμό.

Στα Χανιά βρέθηκε με συντονιστικό ρόλο ο Πρόεδρος της FedHATTA και Deputy Director ECTAA Λύσανδρος Τσιλίδης και ο Αντιπρόεδρος του ΗΑΤΤΑ και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ECTAA Μάριος Καμμένος.

Οι σύνεδροι είχαν τη δυνατότητα να ξεναγηθούν στα Χανιά και στο Ρέθυμνο, με την υποστήριξη αντίστοιχα της Ένωσης Ξενοδόχων Χανίων, του Συνδέσμου Τουριστικών Γραφείων Δυτικής Κρήτης, και του Συνδέσμου Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Ρεθύμνου.

Τα μέλη της ECTAA θα βρεθούν ξανά στην Ελλάδα τον Νοέμβριο, για το ECTAA Bi-Annual Meeting.