Η Zeus International Hotels & Resorts και τα ξενοδοχεία που διαχειρίζεται διακρίθηκαν και στα φετινά Tourism Awards 2022 και βραβεύτηκαν συνολικά με 2 χρυσά, 3 ασημένια και 3 χάλκινα βραβεία.

Συγκεκριμένα, το Dolce Athens Attica Riviera στη Βραυρώνα και το Wyndham Grand Athens στην Αθήνα έλαβαν 2 Χρυσά Βραβεία στις κατηγορίες “Best Family Travel Hotel” και “Best Business Travel Hotel”, αντίστοιχα. Επιπλέον, το Wyndham Grand Crete Mirabello Bay στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης βραβεύτηκε με το ασημένιο βραβείο στην κατηγορία “Best Wedding & Honeymoon Travel Hotel”, καθώς και το Eretria Hotel & Spa Resort, στο δεύτερο χρόνο λειτουργίας του, και το Wyndham Athens Residence κέρδισαν το ασημένιο βραβείο στις κατηγορίες “Best Family Stay Hotel” και “Best All-suite Hotel/Hotel Residences” αντίστοιχα.

Τέλος, χάλκινα βραβεία απονεμήθηκαν στο Eretria Hotel & Spa Resort και στο Wyndham Grand Crete Mirabello Bay στις κατηγορίες “Best All-Inclusive Resort” και “Best Summer Stay Hotel”, αντίστοιχα. Η Zeus International Hotels & Resorts έλαβε επίσης το χάλκινο βραβείο στην κατηγορία “Best Hotel Development, Management & Consulting”.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής της Zeus International Hotels & Resorts, κ. Χάρης Σιγανός, δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που για άλλη μια συνεχή χρονιά οι προσπάθειές μας επιβραβεύονται και αναγνωρίζονται επάξια. Σε μια ασταθή περίοδο για την παγκόσμια τουριστική βιομηχανία λόγω της συνέχισης της πανδημίας COVID-19, καθώς και της κατάστασης πολέμου που επικρατεί στην Ουκρανία, ο όμιλός μας κατάφερε να βγει ακόμα πιο δυνατός και να επεκταθεί, έχοντας φτάσει τα 22 ξενοδοχεία, τα 4000 δωμάτια, τα 100 εκατομμύρια σε ίδιες επενδύσεις και το υπό διαχείριση ξενοδοχειακό χαρτοφυλάκιο αξίας άνω του 1 δισεκατομμυρίου σε 4 διαφορετικές χώρες με πάνω από 1,5 εκατομμύριο επισκέπτες ετησίως».