Το διάσημο σχεδιαστικό δίδυμο Dean και Dan Caten γνωστοί ως DSQUARED2, που τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιούνται και στον χώρο της εστίασης, ανοίγουν ξανά το εστιατόριό τους Ceresio7 Mykonos για το καλοκαίρι του 2022, προσφέροντας μια high-end dinner εμπειρία.

Το όραμα των διδύμου διαπερνά όλες τις πτυχές του εστιατορίου, από την αρχιτεκτονική, τον εσωτερικό σχεδιασμό, τη διακόσμηση του σχεδιαστή και αρχιτέκτονα Gio Ponti με τη χρήση πολλών κεραμικών.

Το εστιατόριο απλώνεται σε έκταση μεγαλύτερη από 400 τ.μ., σε μια όμορφη αυλή με λευκή τοιχοποιία όπου η διακόσμηση του χώρου κινείται σε κόκκινες και μπλε αποχρώσεις. Ξεκινώντας με το εντυπωσιακό δάπεδο, το πράσινο στοιχείο της φύσης είναι απόλυτα εναρμονισμένο μέσα στον χώρο.

Το μενού φέρει την υπογραφή του chef Elio Sironi, που δίνει μια σύγχρονη ερμηνεία της ιταλικής κουζίνας, που βασίζεται στην αυθεντικότητα και τη γευστική απλότητα. Το bar του Ceresio7 Mykonos, σερβίρει δροσιστικά κοκτέιλ ενώ η λίστα κρασιών εστιάζει στις ιταλικές ετικέτες.