Η εποχή του brunch έχει μπει για τα καλά και τα γνωστά στέκια της Αθήνας ενσωματώνουν και πάλι στο μενού του σαββατοκύριακου τη νέα αγαπημένη συνήθεια. Το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία έχει βέβαια μεγάλη παράδοση στα brunch και ο Executive Chef Αστέριος Κουστούδης έχει δημιουργήσει και φέτος μια ξεχωριστή εμπειρία.

Το Weekends at Winter Garden ξεκινά με ένα πλούσιο breadbasket, το οποίο περιέχει χειροποίητες δημιουργίες με σπιτικό προζύμι εμπνευσμένες από τον ταλαντούχο Pastry Chef Αλέξανδρο Κούφα. Φρεσκοψημένα κρουασάν βουτύρου και σοκολάτας, brioche με πολίτικα μπαχαρικά και μπαγκετίνι ωρίμανσης σερβίρονται μαζί με εγχώριο φρέσκο βούτυρο, σπιτικές μαρμελάδες, ελληνικό στραγγιστό γιαούρτι, κρέμα βανίλια και πραλίνα φουντουκιού με σοκολάτα συνοδεύοντας άρτια τον καφέ, τον χυμό ή το τσάι της επιλογής των εκλεκτών επισκεπτών του Winter Garden.

Το γευστικό ταξίδι συνεχίζεται με τις εξαιρετικές επιλογές των κυρίως πιάτων που επιμελείται η ομάδα των σεφ και περιλαμβάνουν καπνιστό και μαρινέ σολομό με χαβιάρι και αυγό ορτυκιού, τάρτα με σπανάκι, γκοργκοντζόλα και μανιτάρια του δάσους, ομελέτα με παλαιωμένο κασέρι, πιπεριά Φλωρίνης και prosciutto, χειροποίητο φρέσκο ζυμαρικό γεμιστό με μοσχάρι, σάλτσα τρούφας και αφράτη μπεσαμέλ με κατσικίσιο τυρί καθώς και τα ‘all time favourite’ βιολογικά αυγά ‘benedict’ με αστακό, σπαράγγια και σάλτσα ‘hollandaise’.

Ένα ποτήρι Γαλλική σαμπάνια συνοδεία απαλής μουσικής δημιουργούν την τέλεια αρμονία.