Το τέταρτο Warehouse της Αθήνας, που άνοιξε στην πλατεία της Μητρόπολης, με το πολυσυλλεκτικό concept που συνδυάζει τρεις λειτουργίες αυτή του café, της κάβας-wine bar και του delicatessen, αποδεικνύεται μια εξαιρετική πρόταση, που κερδίσει τους Αθηναίους αλλά και τους τουρίστες.

Όλα μπερδεύονται γλυκά στο Warehouse Assemblage, το concept-γαστρονομική εμπειρία της ομάδας του Warehouse, που συνδυάζει τον καφέ, το κρασί και το deli, όπου μπορεί κάποιος να απολαύσει τα προϊόντα του επιτόπου ή να ψωνίσει για το σπίτι. Ο χώρος απλώνεται σε τρία επίπεδα και περιλαμβάνει ένα κελάρι με κρασιά, παρασκευαστήρια και μηχανές καφέ, μηχανές κοπής αλλαντικών, και deli, καθώς και έναν συντηρητή πούρων.

Από νωρίς σερβίρει self service καφέ ενώ στα ράφια και στα ψυγεία του φιγουράρουν κρασιά του ελληνικού και διεθνή αμπελώνα -1000 ετικέτες κρασί -, ενδιαφέροντα προϊόντα από ζυμαρικά, σάλτσες, πίκλες, σοκολάτες, μέλια, κι άλλες νοστιμιές. Αλλωστε ο όρος Assemblage αφορά την οινοποίηση των κρασιών μέσα από πολλές ποικιλίες και δείχνει την αγάπη για το κρασί, κάτι που εκφράζεται και μέσα από τα dispenser της Enomatics που διαθέτουν στον χώρο της κάβας, όπως συμβαίνει στις μεγάλες κάβες του εξωτερικού, με τις ειδικές συσκευές να δίνουν τη δυνατότητα στον πελάτη να δοκιμάσει βραβευμένα κρασιά και σπάνιες ετικέτες, σε δόσεις των 25, 75 ή 150ml.

Το κρασί συνοδεύεται από ζεστά πιάτα, πλατώ με τυριά όπως γραβιέρα Κρήτης και πεκορίνο γαλλικές rillettes, μπουσκέτες με παλαιωμένο προσούτο και λάδι chorizo ή με λαχανικά και γαλομυζήθρα. Ακόμη, διατίθενται σάντουιτς και τα γλυκά του Αλέξανδρου Κόνιαρη, όπως τιραμισού και τάρτες με σοκολάτα και φρούτα. Δίπλα στο κελάρι βρίσκεται το Private Room χωρητικότητας 12 ατόμων προορισμένο για γευσιγνωσίες και για πριβέ δείπνα καθώς διαθέτει ξεχωριστή κουζίνα και μπαρ, ενώ υπάρχει και e-shop.