Μια ιδιαίτερη βραδιά γευσιγνωσίας οργάνωσε πρόσφατα η ομάδα του Crudo στον κήπο του NATU Restaurant που βρίσκεται στο Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας στην Κηφισιά.

H ομάδα επιμελήθηκε το catering και δημιούργησε fine dining γεύσεις από το plant based μενού της, που περιελάμβανε crispy skin αγκινάρας Ιερουσαλήμ με αρωματικό πουρέ αγκινάρας, κανελόνι από ζελέ καρότου με πουρέ αρακά, ραβιόλι με άγρια μανιτάρια και κρέμα κάσιους με gravy λαχανικών, μπουρέκι μουσακά με κρέμα κουνουπιδιού και σάλτσα φρέσκιας ντομάτας. Για επιδόρπιο, σερβιρίστηκε σοκολατένιο brownie με φουντούκια, λευκή σοκολάτα, σάλτσα άγριων μούρων και το παγωτό βανίλια Μαδαγασκάρης.

To Crudo, έχοντας κάνει δυναμικό άνοιγμα τον Ιανουάριο του 2017 ως το πρώτο vegan εστιατόριο delivery στην Αθήνα, λειτουργεί σήμερα ως το πλέον καταξιωμένο vegan/plant-based catering, προμηθεύοντας καθημερινά με έτοιμα vegan γεύματα επιλεγμένα καταστήματα του Βιολογικού Χωριού, της μεγαλύτερης Ελληνικής αλυσίδας βιολογικών προϊόντων, ενώ αναλαμβάνει κάθε είδους catering, εταιρικά ή ιδιωτικά, και υπηρεσίες fine dining κατ’ οίκον.

Τα γευστικά πιάτα υψηλής διατροφικής αξίας του Crudo παρέχονται και ως εβδομαδιαία ή ολιγοήμερη υπηρεσία πλήρους διατροφής που προσφέρει μια ήπια αποτοξίνωση με πλήρη απουσία από ζωικά, γαλακτοκομικά, γλουτένη και ζάχαρη ή απλώς την εμπειρία μιας αποκλειστικά vegan ή raw vegan διατροφής.