Το αγαπημένο wine restaurant που βρίσκεται στον έβδομο όροφο του ξενοδοχείου Utopia στην Ερμού, παρά τις δύσκολες συνθήκες κατάφερε να εξελιχθεί, και να σβήσει το πρώτο του κεράκι. Με ατού τη συγκλονιστική θέα στην Ακρόπολη, ανοιχτό από το πρωί για καφέ και πρωινό και στη συνέχεια για lunch και dinner, επενδύει σε πιάτα της ελληνικής κουζίνας αλλά και στην ενημερωμένη λίστα κρασιά, που τιμούν το ελληνικό teroir και τις ξεχωριστές γηγενείς ποικιλίες από τον head sommelier, Βασίλη Παπαδόπουλο.

Στο νέο μενού όλα τα πιάτα πατάνε στο αρχέτυπο της παράδοσης και της ελληνικής διατροφικής συνήθειας και εμπλουτίζονται με τις κατάλληλες δόσεις εξωτισμού και fusion μαεστρίας. Για να πάρετε μια πρώτη γεύση τέτοια περίπτωση είναι το αναπάντεχο dumpling λαχανοντολμάς ή το παπουτσάκι αλλιώς, με ταρτάρ μοσχάρι και πουρέ καπνιστής μελιτζάνας.

Στη γευστική πατίνα του manouka παραμένουν οι θησαυροί του τόπους μας το λάδι, το βούτυρο, το μέλι, τα χόρτα, τα αλλαντικά, τα ψάρια τα οποία όμως γίνονται καμβάς γαστρονομικής πρωτοτυπίας κάτι όπως το επιδόρπιο ελαιολάδου λευκής σοκολάτας με παγωτό πράσινης ελιάς και πίκλα αγγούρι. Και δεν είναι μόνο τα πιάτα αλλά και τα cocktails, που σερβίρονται όλες τις ώρες της ημέρας, κάνοντας ακόμη μεγαλύτερο γκελ τη στιγμή του πιο ωραίου ηλιοβασιλέματος.