Δύο iconic brands συναντήθηκαν σε ένα Summer Opening party. To evian και το Privilege, ενώθηκαν στις 11 Μαΐου, με θέα τη φωτισμένη Ακρόπολη, στο Summer opening του Privilege Athens Restaurant & Cocktail Bar powered by evian®.

150 τυχεροί καλεσμένοι απόλαυσαν μία βραδιά στο μαγικό rooftop του Privilege Athens, στο Γκάζι, με την μουσική του dj Vassili TsiliChristos.

Το fine dining water evian® και το πρωτοεμφανιζόμενο evian® Sparkling συνόδευσαν τους καλεσμένους από το welcome drink «LAVERTEN», ένα ελαφρύ apéritif που συνδυάζει τη δροσιά του λεμονιού με τη γεύση της λεβάντας, των τροπικών φρούτων και τις απαλές φυσαλίδες του evian® Sparkling.

Το μενού, υπό την καθοδήγηση του chef Νikos Thomas και σε συνεργασία με τον chef Kώστα Τερζούδη από το Villa Mercedes είχε πολλές σύγχρονες επιλογές εμπνευσμένες από τη μεσογειακή κουζίνα. Από τον Ιανουάριο 2022, το Evian®, νο.1 εμφιαλωμένο νερό στον κόσμο, διανέμεται και προωθείται στην Ελληνική αγορά από την εταιρεία παραγωγής και εμφιάλωσης νερού ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, ηγέτη στην αγορά εμφιαλωμένου νερού στην Ελλάδα.