Ο διεθνής διαγωνισμός της βραβευμένης vodka elit, επιστρέφει και καλεί τους bartenders, να οραματιστούν το Martini της νέας εποχής. Μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας, ο διαγωνισμός της premium vodka έρχεται με νέο τίτλο, και με βασικό άξονα δράσης τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Μέσα από το ανανεωμένο elit Masters Martini, η 10 φορές νικήτρια, ως η καλύτερη Vodka, με το πλατινένιο βραβείο από τα BTI awards, και υπέρμαχος της κοινωνικής υπευθυνότητας, ενώνει τις δυνάμεις της με κορυφαίους bartenders από 13 χώρες (Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Αυστρία, Ισπανία, Ιταλία, Ελλάδα, Ισραήλ, Νότια Αφρική, Αυστραλία, Τουρκία, Δομινικανή Δημοκρατία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Μεξικό) με στόχο να δημιουργηθεί το τέλειο, βιώσιμο, martini, χαράσσοντας μια νέα πορεία για το θρυλικό αυτό cocktail.

Επιδίωξη του διαγωνισμού είναι να εμπνεύσει τους bartenders να ξαναδημιουργήσουν ένα martini, μέσα από μια σύγχρονη ματιά, με οικολογική ενσυναίσθηση, σύμφωνη με τη φιλοσοφία της βιώσιμης ανάπτυξης. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να ακολουθήσουν 5 βήματα κλειδιά: τάσεις, τεχνική, γεύση, θερμοκρασία και πρωτοτυπία. Οι προκριματικοί θα διεξαχθούν τοπικά, σε κάθε χώρα, όπου οι συμμετοχές θα αξιολογηθούν με βάση τρία κριτήρια, τη βιωσιμότητα, την παρουσίαση και την αρτιότητα. Εν συνεχεία, ο νικητής κάθε αγοράς θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει τη δική του sustainable εκδοχή, του legendary cocktail, στο διεθνή τελικό, που θα πραγματοποιηθεί στη χώρα μας, στο πλαίσιο του Athens Bar Show 2022, τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Ο νικητής του διαγωνισμού πέραν του διεθνή τίτλου, του elit Martini Master, θα ζήσει τη μοναδική εμπειρία της Formula απολαμβάνοντας τρεις αγώνες Formula E κατά την αγωνιστική περίοδο του 2023, ενώ θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει το νικητήριο Martini, στις εκδηλώσεις της elit.