Ο υπαίθριος κήπος με τις funky καντίνες ζωντανεύει ξανά, στον προαύλιο χώρο του Golden Hall. Από τις 2 Ιουνίου έως και τις 30 Ιουλίου, οι πολύχρωμες καντίνες πρωταγωνιστούν, και πάλι, στο ανθισμένο προαύλιο του πολυκαταστήματος και καλεί τους επισκέπτες για ένα δροσερό και γευστικό διάλειμμα από τις αγορές τους.
Signature πιάτα, αυθεντικές ελληνικές γεύσεις με πλούσιο άρωμα, εναλλακτικές street food επιλογές, ζουμερά burgers, cocktails και δροσιστικά ροφήματα από τα πιο δημοφιλή café και εστιατόρια του Golden Hall.

Handcrafted καφέδες που προέρχονται από φάρμες από το πρόγραμμα direct relationship coffees της taf, από την Cultivos Coffee, αλμυρές και γλυκές δημιουργίες από το Everest exclusive και το Flocafe Espresso Room, Tex-mex γεύσεις και burgers από τα TGI FRIDAYS, σουβλάκια από τους Δε Μιτ Μπόιζ και τα υπέροχα sandwiches από το Τυροκομείο Κωσταρέλου, σε προσιτές τιμές.

Η street food ατμόσφαιρα ζωντανεύει με τις live εμφανίσεις μουσικής μπάντας, που θα παίζει κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 19:00-21:00. Ωράριο: Δευτέρα-Παρασκευή 17:00-22:00 και Σάββατο 14:00-22:00.