Μετά από μια επιτυχημένη πορεία που μετρά 10 ολόκληρα χρόνια και τρία καταστήματα σε Χαλάνδρι, Κηφισιά και Γλυφάδα, ένα νέο κατάστημα Ancho ανοίγει τις πόρτες του στην οδό Αιόλου 25, έτοιμο να υποδεχτεί τους λάτρεις της μεξικάνικης κουζίνας. Σε ένα διώροφο κτίριο στην πλατεία Αγίας Ειρήνης, που εξελίσσεται σε δυναμικό street food προορισμό της πόλης, σερβίρεται η Do It Yourself συνταγή των Ancho που βασίζεται στη γευστική ελευθερία, τις μεξικάνικες γεύσεις και τα αρώματα.

Η εμπειρία των Ancho ξεδιπλώνεται μέσα από ένα μενού απλό, όπου ο πελάτης διαλέγει τη βάση που επιθυμεί μέσα από διάφορες επιλογές όπως nachos, chivichangas και burrito bowls και την αγαπημένη τριάδα της Tex-Mex κουζίνας – tacos, burritos και quesadillas. Στη συνέχεια, επιλέγει τη γέμιση ανάμεσα από το σιγομαγειρεμένο για ώρες μοσχάρι barbacoa, το χοιρινό carnitas με chipotle paste, τον χειροποίητο χοιρινό γύρο Al Pastor, το chicken asada ή τιςspicy shrimps. Επιπλέον γεύση προσθέτουν τα extras και οι salsas, φτιαγμένες με μεξικάνικες πιπεριές όπως jalapeno, serrano, habanero και chipotle, από την ήπια έντασης ranchera μέχρι την αληθινά spicy, ghost pepper sauce.

Το concept επενδύει στα φρέσκα υλικά, με την απουσία κατάψυξης και φούρνου μικροκυμάτων και την έμφαση στο χειροποίητο, όπως το ολόφρεσκο guacamole από ώριμα αβοκάντο, που ανανεώνεται κάθε 2 με 3 ώρες και τα nachos που κόβονται καθημερινά στο χέρι. Frozen margaritas και μεξικάνικες μπύρες συνοδεύουν ιδανικά το φαγητό, ενώ το γλυκό φινάλε δίνουν τα χειροποίητα churros, πασπαλισμένα με ζάχαρη και κανέλα με τις spicy Mayan σοκολάτα και τη dulce de leche.