Τον Οκτώβριο, η Αγορά Μοδιάνο θα ανοίξει μετά από δύο χρόνια εργασιών αποκατάστασης του εμβληματικού διατηρητέου κτιρίου, σηματοδοτώντας τη δημιουργία μίας νέας γαστρονομικής σκηνής στη Θεσσαλονίκη.

Προϊόντα από όλο τον κόσμο και μοναδικές γεύσεις θα είναι διαθέσιμα κάτω από μία στέγη, σε έναν χώρο υψηλής αισθητικής, που σέβεται την ιστορία του, αλλά βλέπει στο μέλλον. Η Wise Greece, μία από τις επτά μη κερδοσκοπικές παγκοσμίως, που το 2020 βραβεύτηκαν από τα Ηνωμένα Έθνη και την Παγκόσμια Τράπεζα για το κοινωνικό τους έργο, θα εγκαινιάσει τον Οκτώβριο το δεύτερο κατά σειρά κατάστημα “Wise Greece” στην Αγορά Μοδιάνο.

Πρόκειται για ένα Παντοπωλείο ελληνικών προϊόντων από 100 μικρούς παραγωγούς της χώρας μας και μάλιστα για καλό σκοπό, αφού θα προσφέρονται τρόφιμα πρώτης ανάγκης σε Ιδρύματα της Βόρειας Ελλάδας που υποστηρίζουν κυρίως οικογένειες, παιδιά, ΑΜΕΑ και ηλικιωμένους.

Ταυτόχρονα, η Wise Greece θα αποτελέσει τον Στρατηγικό Συνεργάτη Κοινωνικής Ευθύνης της Αγοράς Μοδιάνο με γνώμονα τη μεγιστοποίηση του κοινωνικού αντικτύπου!