Συνεχίζεται η συνεργασία του Ηλία Σκουλά με τον ανατρεπτικό Ιταλό Pino Saccheri του Ομίλου Βουλγαράκη.

Σήμερα, Παρασκευή 20 Μαΐου στις 9 μ.μ, θα βρεθούν μαζί στην κουζίνα του εστιατορίου Ortigia στην Κηφισιά για να δημιουργήσουν πιάτα ιταλικής έμπνευσης όπως μοσχαρίσιο ταρτάρ με παρμεζάνα και αφρό pecorino, ραβιόλι αυγοτάραχο με γέμιση καβούρι και σάλτσα ψητής ντομάτας με μπισκ αστακού, αρνίσιες πολπέτες και ταλιατέλα αχινού, burger από χαρουπόψωμο, κρέμα γραβιέρας, μπιφτέκι από μοσχάρι και κατσίκι, καπνιστή ντομάτα και ασκολύμπρους.

Το δείπνο θα ολοκληρώσει ένα canolli με σοκολάτα υγείας γεμιστό με κρέμα ταχίνι και μέλι από την ορεινή Κρήτη, ενώ οινικά το μενού θα συνοδεύσουν τα βραβευμένα κρασιά του Κτήματος Semeli.

Να θυμίσουμε πως οι δύο σεφ έχουν συναντηθεί ξανά μαγειρικά στο εστιατόριο “Vitello” στο Παλαιό Φάληρο όπου αναμετρήθηκαν με ιταλο-αμερικανικής έμπνευσης πιάτα.