Για μία ακόμα χρονιά, το GB Pool του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρεταννία» υποδέχεται, για δεύτερη χρονιά, τη μαγεία της έβδομης τέχνης συνοδεία εκλεκτού finger food με την υπογραφή του Executive Chef Αστέριου Κουστούδη.

Στον 7ο όροφο του εμβληματικού ξενοδοχείου αγαπημένες κλασικές ταινίες του παγκόσμιου σινεμά προβάλλονται στη μεγάλη οθόνη προτείνοντας μια μοναδική εμπειρία για τις καλοκαιρινές βραδιές. Δίπλα στο GB Pool, το «Pool your Cinema» υποδέχεται ένοικους του ξενοδοχείου και επισκέπτες, μια μία εμπειρία θερινού σινεμά κάθε Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή. Η αρχή θα γίνει την Πέμπτη 2 Ιουνίου (προσέλευση στις 9.15 μ.μ.), με την ταινία «La Piscine» (1969) με τους Αλέν Ντελόν και Ρόμι Σνάιντερ.

Στο γαστρονομικό κομμάτι, ο Αστέριος Κουστούδης με την ομάδα της κουζίνας και του ζαχαροπλαστείου έχουν επιμεληθεί ένα ατομικό set menu με finger food που περιλαμβάνει χειροποίητα nachos, πίτσα με ζυμάρι αργής ωρίμανσης, Black Angus cheese burger και καραμελωμένα ποπκόρν με βανίλια Μαδαγασκάρης και ανθό αλατιού.

Θα ακολουθήσουν, μεταξύ άλλων, οι ταινίες: How to Steal a Million (09-12/06), Dial M for the Murder (16-19/06) και Take the Money and Run (23-26/06) του Γούντι Αλεν.