Το ολοκαίνουριο στέκι του Σταμάτη Σταματιάδη (Buñuel Κολωνάκι) και του σεφ Άνταμ Κοντοβά επενδύει στα cocktails και στις ανατολίτικες και ασιατικές γεύσεις με έμφαση στα noodles, τα κεμπάπ και τα tap cocktails.
Ο ατμοσφαιρικός χώρος, στην οδό Κεραμεικού που το στεγάζει, βρίσκεται πολύ κοντά στο CTC του Αλέξανδρου Τσιοτίνη. Εχει όνομα εμπνευσμένο απ’ τον υπερήρωα του anime “One Punch Man” και είναι στημένο με σκαμπό και μερικά τραπεζάκια, με εστιακό σημείο το μεγάλων διαστάσεων graffiti που υπογράφουν οι 2.47 street artists.
Στο φαγητό, ο Άνταμ Κοντοβάς υπογράφει street πιάτα με fusion μαγειρικό πρόσημο και άξονα τέσσερα κεμπάπ (τα οποία ψήνονται σε κάρβουνο), τέσσερα noodles, (τα οποία προμηθεύονται σε συνεργασία με βιοτεχνία παρασκευής νουντλς) μία σαλάτα και ένα γλυκό.
Οι επιλογές ξεκινούν με κεμπάπ από μοσχάρι και αρνί, με σάλτσα Καμπαγιάκι, μαγιονέζα μίσο, τηγανιτό κρεμμύδι και γουακάμε, υπάρχει vegan με κιμά λαχανικών, ταχίνι, ραπανάκια και σουμάκ, ενώ συνοδεύονται από noodles όπως αυτά με ψητή πανσέτα. κίμτσι, μποκ τσόι, ενταμάμε και σάλτσα Σαϊτάμα. Όλα τα κεμπάπ σερβίρονται με αραβική πίτα, ρύζι και σπιτικές πίκλες, ενώ η σαλάτα προσαρμόζεται ανάλογα με την εποχή. Το γλυκό είναι ένα παγωτό με parfait κρέμας ή σοκολάτα με καψαλισμένη μαρέγκα εμπνευσμένο από το διάσημο Baked Alaska.
Στη μπάρα, τα έτοιμα παγωμένα tap cocktails μιξάρει ο Πάνος Μιγκλής (φιναλίστ του World Class για το 2021), και προτείνει κλασικά κοκτέιλ με twist, τα οποία μπορεί κανείς να παραγγείλει για να απολαύσει και εκτός του χώρου με delivery και takeaway. Υπάρχει το αγαπημένο πολλών Negroni αρωματισμένο με φράουλα και κεράσι, μια Spicy Margarita με αρώματα Tom Yum, Mai Tai με cordial ανανά και Gin & Tonic με κόλιανδρο και δυόσμο.
Οι ιδιοκτήτες σχεδιάζουν και ένα speakeasy lounge bar στο υπόγειο.