Με θέα τον καταπράσινο Σκορπιό και σ’ έναν από τους πιο γραφικούς κόλπους των Επτανήσων, στο Νυδρί της Λευκάδας, το Sailinn Beach Club & Restaurant είναι ένα all day που φέτος λειτουργεί με την υπογραφή της ομάδας της Rolling Stove του Αλέξανδρου Τσιοτίνη. Την εκτέλεση του μενού έχουν αναλάβει ο executive chef Χάρης Μπούρης και ο sous chef Παναγιώτης Δημητρηλούπουλος, και σερβίρουν από το πρωί με χαλαρή και lazy διάθεση πάνω στην παραλία, μέχρι αργά το βράδυ γευστική Fine Comfort μεσογειακή κουζίνα και cocktails με φόντο τα αγκυροβολημένα yacht και τον έναστρο καλοκαιρινό ουρανό της Λευκάδας. Η ομάδα νέων μαγείρων με μακρά πορεία στο χώρο της εστίασης και διακρίσεις δημιουργεί πιάτα με τη χρήση γευστικών εποχιακών υλικών όπως φακές Εγκλουβής και φιλέτο τόνου μαριναρισμένο σαν ένα σύγχρονο καψαλισμένο σαβόρι, μπλε καβούρι με αβοκάντο, καρπούζι και pickled ginger αλλά και προτάσεις σε pasta, όπως το “πειραγμένο” γιουβέτσι σαν λευκαδίτικη παέγια με φιλέτο από φαγκρί, λεμόνι κονφί, μύδια και σαλάμι Λευκάδας ή Σπαγγέτι με γαρίδες και καβούρι, μαρμελάδα ντομάτας και φρέσκο βασιλικό.

Ο κατάλογος με τα κυρίως περιέχει Rib Eye black angus στη σχάρα με baby πατάτες γλασσαρισμένες και ψημένες επίσης στη σχάρα, αρνίσιο καρέ σε κρουστά από καμένο βούτυρο, θυμάρι, δεντρολίβανο, σάλτσα gremolata, μανιτάρια σχάρας, baby λαχανικά και φύλλα μαρουλιού αλλά και Σφυρίδα σχάρας με ρεβυθάδα, αρωματισμένη με λουϊζα.

Σε ελληνικούς δημιουργικούς τόνους και ο κατάλογος των επιδορπίων διαθέτει γαλατόπιτα με σουμάδα και παγωτό λεμόνι μαρέγκα, cremeux από σοκολάτα καραμέλα με καραμελωμένες μπανάνες και παγωτό banoffee αλλά και δροσιστικό γιαούρτι με μαρμελάδα ντομάτας και φράουλας, φυστίκι Αιγίνης, δυόσμο και granola γιαουρτιού.

Η λίστα κρασιών, περιέχει ετικέτες από γνωστούς ελληνικούς και ξένους αμπελώνες (τα περισσότερα κρασιά σερβίρονται και σε ποτήρι), αφρώδεις οίνους και γαλλικές σαμπάνιες, που με χαβιάρι και θαλασσινά.

Στον κατάλογο πρωινού και brunch το μενού εμπλουτίζεται με crispy pancakes με camembert, προσούτο Ευρυτανίας και μαρμελάδα ροδάκινο ή quesadillas με scrambled eggs, bacon, cheddar και καραμελωμένο κρεμμύδι, καθώς και με light και healthy προτάσεις, όπως η κλασσική ομελέτα με τα ασπράδια ή το γιαούρτι με φρούτα εποχής και granola σοκολάτας. Τις επιλογές φαγητού, ολοκληρώνει το Tapas & Beach bar, από το πρωί ως τα μεσάνυχτα προσφέρει χειροποίητο γύρο από μαύρο χοίρο, σε ανοιχτή πίτα λαδιού με σάλτσα ντομάτας, κρεμμύδι, μαϊντανό και φέτα, αλλά και φρεσκοτηγανισμένες πατάτες, αρωματισμένες με σκορδόλαδο, πούδρα ντομάτας, τηγανιτή κάπαρη και ξινομυζήθρα.