Σε μία από τις πιο διάσημες γειτονιές της Αθήνας για τη βραδινή διασκέδαση, στην οδό Τζαφέρη και στον χώρο που έχει στεγάσει θρυλικά μαγαζιά όπως το «Villa Mercedes» και το «Αριστερά – Δεξιά», άνοιξε το «Parfait Athens». H νέα πρωτοποριακή πρόταση ψυχαγωγίας, διεθνών προδιαγραφών, συνδυάζει την απόλαυση του δείπνου με το cabaret show και διαδραστικές εκπλήξεις.
Το διαδραστικό cabaret show με τους 30 καλλιτέχνες έχει ρυθμό, αισθησιασμό και μαγεία.

Η διακόσμηση του χώρου με την υπογραφή του καταξιωμένου interior designer Σάκη Κυριακίδη είναι ατμοσφαιρική, με φυτά που καλύπτουν τους τοίχους, κεριά στο πάτωμα, neon επιγραφές, βελούδινες κουρτίνες ενώ εντυπωσιακοί πολυέλαιοι συμπληρώνουν το σύνολο με τους καναπέδες και την εντυπωσιακή σκηνή.

Το σόου που σκηνοθετεί ο Γιώργος Βάλαρης, βάζει στο προσκήνιο χορευτές, τραγουδιστές και ακροβάτες με φαντασμαγορικά κοστούμια και περούκες, μάσκες που εναλλάσσονται σε αισθησιακά acts, με pole dancing και aerial strap υπό το φως των κεριών υπό τους ήχους διαχρονικών τραγουδιών από το φάσμα της disco, της Εurovision και το Bollywood που στοχεύουν στη δημιουργία ενός εκρηκτικού πάρτι.

Παράλληλα, το «Parfait Athens» προσφέρει μία γαστρονομική εμπειρία που συνοδεύεται από ευγενικό service και λίστα με εκλεκτές ετικέτες κρασιών και κοκτέιλ. Το μενού κινείται σε γευστικά μονοπάτια της διεθνούς κουζίνας που παντρεύονται με ελληνικά στοιχεία. Highlight το επιδόρπιο: σφαίρα σοκολάτας με γέμιση παγωτό Parfait –σαφή αναφορά στο όνομα- και κρέμα patisserie με άρωμα Bueno.