Η εποχή του παγωτού ήρθε στο Ourse, με νέα υλικά και ευφάνταστους συνδυασμούς που φέρουν έντονα την γαλλική επιρροή και ξεχωρίζουν για τις τεχνικές και τις γεύσεις τους.
Ο βραβευμένος pastry chef, Σπύρος Πεδιαδιτάκης με έμπνευση από παραδοσιακές γεύσεις, ταξίδια και αναμνήσεις, αλλά και από ιδιαίτερα αγαπημένα προϊόντα, δημιούργησε το νέο μενού που αποτελείται από 16 προτάσεις παγωτού και σορμπέ που θα εμπλουτίζονται κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού με νέες γεύσεις, ακολουθώντας την εποχικότητα.

Τα κλασσικά, παραδοσιακά -και κάποια αντισυμβατικά-, παγωτά περιλαμβάνουν πιο απλές γεύσεις, όπως Βανίλια με αυθεντική, βανίλια Μαδαγασκάρης ή σοκολάτα Gianduja, έως τις πιο εξεζητημένες, όπως το φιστίκι Αιγίνης με ανθό αλατιού, λευκή καραμελωμένη σοκολάτα με passion fruit & crumble κακάο και το καϊμάκι με τσουρέκι και καραμελωμένα βύσσινα.

Υπάρχει επίσης ποικιλία από σορμπέ όπως Λεμόνι/Lemongrass/Βασιλικό, Μάνγκο, Καρύδα/Lime, Φράουλα και γλυκά κατάψυξης όπως το αρκουδάκι με το κέλυφος λευκής σοκολάτας και γέμιση παγωτό λευκής καραμελωμένης σοκολάτας με passion fruit, αλμυρή καραμέλα και μέλι ή το Sable, το τραγανό μπισκότο με παγωτό αλμυρής καραμέλας και ανθό αλατιού και η πιο νέα προσθήκη: μπάρα σοκολάτας με το τραγανό peanut, παγωτό φυστικοβούτυρο και καραμέλα.