Στη συμβολή των οδών Νίκης και Ναυάρχου Νικοδήμου, το κομψό Okio σερβίρει τα νόστιμα πιάτα του Παναγιώτη Γιακαλή στα όμοφα τραπεζάκια που απλώνει στον εξωτερικό του χώρο. Με αναφορές στις ασιατικές και τις μεσογειακές επιρροές, το μενού του σεφ επιτρέπει ένα ταξίδι σε διαφορετικές γεύσεις, απ’ το οποίο δε λείπει η ελληνικότητα.

Τα φρέσκα εποχιακά προϊόντα από Έλληνες παραγωγούς, οι σύγχρονες τεχνικές και η λογική του μοιράσματος αποτελούν το τρίπτυχο του concept. To μενού που υλοποιεί ο head chef Γιώργος Τσόλκας περιλαμβάνει χταπόδι με κροκέτα ρυζιού και μαγιονέζα κάππαρης, ψάρι ημέρας με τσίλι, πίκλα φινόκιο, εσπεριδοειδή και μανιτάρια σε υφές μέσα στο ζωμό τους, κοτόπουλο με καρότο, τζίντζερ και φουντούκι, χτένι μόσχου με μελιτζάνα, μήλο και miso, ενώ για το κλείσιμο ξεχωρίζει το coulant σοκολάτας με τζίντζερ, ροδάκινο και βουτυρόγαλα.

Εκτός από τον κυρίως και τον εξωτερικό χώρο, υπάρχει και ειδικά διαμορφωμένος χώρος για private dinning, επιχειρηματικά ραντεβού και πριβέ πάρτι στον πρώτο όροφο με ένα μοναστηριακό ξύλινο τραπέζι και κελάρι με την κάβα των κρασιών, που εξυπηρετεί έως και 20 άτομα, ενώ σύμφωνα με καλοκαιρινό του ωράριο είναι ανοιχτό καθημερινά εκτός Κυριακής.