Το αγαπημένο meeting point του Παγκρατίου μεταφέρει για μια ακόμη χρονιά το επιτυχημένο concept της Μαργαρίτας Σιδερίδου και του Κλέωνος Γρηγοριάδη στο νησί του ηφαιστείου. Σε ένα όμορφο σημείο, στη ριβιέρα των Φηρών, ακριβώς πάνω από το παλιό λιμάνι και το τελεφερίκ, το Ohh Boy της Σαντορίνης ήδη έχει κάνει αισθητή την παρουσία του στον γαστρονομικό χάρτη του νησιού.

Η all day εμπειρία στο κυκλαδίτικο σκηνικό ξεκινά με μια ποικιλία comfort και healthy επιλογών, επιλεγμένων με γνώμονα τις διαφορετικές γευστικές προτιμήσεις και αναζητήσεις των επισκεπτών του, εντάσσοντας τις τοπικές πρώτες ύλες.

Από porridge με γάλα βρώμης, κανέλα, σπιτική γκρανόλα και σιρόπι σφενδάμου μέχρι γλυκά pancakes πρωτεΐνης χωρίς αλεύρι με καρύδια και βιολογικά αυγά που δίνουν επιλογές για νόστιμες και υγιεινές προτάσεις για το πρωινό, ενώ πλούσια burgers, σάντουιτς και σαλάτες συμπληρώνουν τις επιλογές για brunch και γεύματα στην πορεία της ημέρας μέχρι το βραδινό.

Η ώρα του ηλιοβασιλέματος, δίνει τα σκήπτρα στη fine drinking εμπειρία με signature cocktails και επιλεγμένη λίστα κρασιών και ποτών, ενώ γνωστοί μουσικοί παραγωγοί δημιουργούν ατμόσφαιρα πάρτι στη μαγική νησιωτική του βεράντα.