Ναπολιτάνικος αέρας φυσάει στο Odori Vermuteria Di Atene όπου ο σεφ Νίκος Σωτηρόπουλος, ανανεώνει το ενδιαφέρον για την κουζίνα του με πιάτα εμπνευσμένα από την πλούσια γαστρονομική κληρονομιά της Νάπολης. Με έμφαση στην πίτσα και τις Iταλικής προέλευσης ποιοτικές πρώτες ύλες, σερβίρει λαχταριστές γεύσεις, όπως η Bloody Μargarita, η Old Fashioned Capricciosa, η Bellini 4 Formaggi και η Parma San Marzano.

Με εμπειρία σε μερικά από τα πιο αξιόλογα εστιατόρια της Αθήνας (Vezene, Nolita, Fratti Bistro, The Eatalians-Mario & Luigi), και σε δημοφιλή εστιατόρια σε Ρώμη, Πάντοβα και Μιλάνο, ο σεφ έχει δημιουργήσει ένα μενού-φόρο τιμής στην ιταλική κουζίνα. Ο Νίκος Σωτηρόπουλος, εκπαιδεύτηκε δίπλα στον πιστοποιημένο pizzaiolo Ιβάνο Μπέκια, που γνωρίζει πολύ καλά την παρασκευή της αυθεντικής ναπολιτάνικης ζύμης 36ωρης ωρίμανσης, και το ψήσιμο σε ξυλόφουρνο Stefano Ferrara, κάτι που εφαρμόζει και ο ίδιος μπροστά στους επισκέπτες του Odori.

Η ζεστή Focaccia με ελαιόλαδο και μυρωδικά, η burrata με ψητά ντοματίνια, το μοσχαρίσιο ταρτάρ με κρέμα burrata, το ταρτάρ τόνου με αβοκάντο, τα χειροποίητα ζυμαρικά και η tagliata di manzo συμπληρώνουν το εμπνευσμένο μενού, ενώ από τις πρώτες ύλες αξίζει να γίνει ειδική αναφορά στο prosciutto parma 18μηνης ωρίμανσης και στη μορταδέλα bologna.

Η λίστα των ποτών και cocktails διατηρεί την υπογραφή και αξιοπιστία της ομάδας που έχει ξεχωρίσει όλα αυτά τα χρόνια, και έχει τοποθετήσει το Odori Vermuteria Di Atene στο χάρτη της Αθηναϊκής fine drinking σκηνής, πλαισιώνοντας αρμονικά τις νέες γευστικές προτάσεις.

Μπορεί λόγω εποχής, η έμφαση να δίνεται στα τραπεζάκια που στρώνονται στον πολυσύχναστο πεζόδρομο της Σκουλενίου, όμως φιλόξενος και δροσερός παραμένει και ο εσωτερικός χώρος του Odori που ανανεώθηκε με νέες πινελιές.