Ο παγκοσμίου κλάσης Βραζιλιάνος σεφ έρχεται καλεσμένος του εστιατορίου Zillers και του βραβευμένου σεφ Παύλου Κυριάκη για ένα 4 hands στις 25 Ιουνίου.

Ενα από τα πιο ηχηρά ονόματα της διεθνούς γαστρονομικής σκηνής, έρχεται από το Σάο Πάολο στο roof garden του Zillers, με την εκπληκτική θέα της Ακρόπολης για να χαρίσει μαζί με τον Π.Κυριάκη ένα μενού 8 σταδίων βασισμένο στη φιλοσοφία και το προσωπικό μαγειρικό στυλ τους.

Το δείπνο στο «Zillers» θα συνοδεύσουν κρασιά του MW Γιάννη Καρακάση.Με καριέρα πάνω από 30 χρόνια, ο βραβευμένος Βραζιλιάνος σεφ, έχει ανεβάζει τις βραζιλιάνικες γεύσεις σε νέα ύψη ενώ το βραβευμένο με αστέρι Michelin εστιατόριό του στο Σάο Πάολο, D.O.M., βρίσκεται στη λίστα των World’s 50 Best Restaurants. Άνοιξε το 1999, και ήταν το πρώτο βραζιλιάνικο εστιατόριο που βραβεύτηκε με δύο αστέρια Michelin.

Γνωστός για τον τρόπο που μεταμορφώνει τα παραδοσιακά βραζιλιάνικα πιάτα με την προσθήτη γαλλικών και ιταλικών τεχνικών, το 2013, ίδρυσε το Atá, ένα ινστιτούτο για το φαγητό με μια ομάδα ειδικών που μοιράζονται γνώσεις σχετικά με το φαγητό, τη μαγειρική, την παραγωγή και τη φύση. Το νεότερο εγχείρημά του είναι το Bio – Comer Saudável, που άνοιξε τον Μάιο του 2017 και προσφέρει ένα μενού εστιασμένο στα βιώσιμα τρόφιμα.