Δύο μοναδικές βραδιές οργανώνει στις 6 και 7 Ιουνίου, η ομάδα του Thalatta Fine Dining Restaurant με τον executive chef του «Lindos Village» Σταύρο Μανουσάκη και καλεσμένο τον βραβευμένο σεφ Ασημάκη Χανιώτη.

Το ξεχωριστό μενού γευσιγνωσίας 8 πιάτων, περιλαμβάνει γεύσεις εμπνευσμένες από τη θάλασσα του Αιγαίου και την ελληνική κουζίνα, όπως αστακό beurre monte ποσέ και σορμπέ ντομάτας, σαρδέλες με μάραθο και καπνιστά αυγά πέστροφας, feuille de brick τάρτα με μαρμελάδα βερίκοκο και παρφέ φράουλας με παγωτό βασιλικού και σύννεφου χαμομηλιού.

Ο σεφ Ασημάκης Χανιώτης που είναι ο νεαρότερος σεφ που κέρδισε αστέρι Michelin στο Λονδίνο γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, αλλά το πάθος του και η αγάπη του για το καλό φαγητό τον οδήγησαν στο Λονδίνο, όπου και ζει μέχρι σήμερα και εργάζεται ως executive chef στο Pied a Terre, ένα από τα καλύτερα εστιατόρια του Λονδίνου.

Είναι απόφοιτος της μαγειρικής σχολής Le Monde στην Αθήνα ενώ έχει φοιτήσει και στη σχολή μαγειρικής Le Cordon Blue στο Παρίσι, στην Ιαπωνία «Tokyo Sushi Academy», σε προγράμματα του βραβευμένου σεφ Alain Ducasse.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για τη συνεργασία με τα Lindos Hotels και για την ευκαιρία να μαγειρέψω ξανά στην Ελλάδα. Δηλώνω περήφανος Έλληνας και ανυπομονώ να δημιουργήσω τα πιο εκλεπτυσμένα πιάτα, με συνδυασμούς υλικών και γεύσεων από την Αθήνα και τη Ρόδο» ανέφερε ο ίδιος.