Ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι ξεκίνησε στα ξενοδοχεία AKS Hinitsa Bay και AKS Porto Heli, σε συνεργασία με τον σεφ Γιάννη Λουκάκο. Ο βραβευμένος σεφ με την πολυετή εμπειρία και τις σημαντικές διακρίσεις, δίνει τον πρώτο λόγο σε απλές γεύσεις που αφυπνίζουν τις αισθήσεις, καλύπτοντας μια ευρεία γκάμα γαστρονομικών προτιμήσεων. Στα δύο νέα μενού γευσιγνωσίας που επιμελείται για τα ολοκαίνουρια εστιατόρια των AKS Hotels, Riviera και Porfyra, προτάσσει πιάτα εμπνευσμένα από τις παραδόσεις της Μεσογείου, με έμφαση στην εποχικότητα και την αγνότητα των ντόπιων πρώτων υλών.
Με φόντο τον πανέμορφο κόλπο του Πόρτο Χελίου, το εστιατόριο Riviera, βρίσκεται στους πανέμορφους εξωτερικούς χώρους του ξενοδοχείου, όπου η λιτή διακόσμηση συνδυάζεται με τον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα της ελληνικής ριβιέρας συνθέτοντας έναν όμορφο καλοκαιρινό σκηνικό. Στο μενού φιγουράρουν πιάτα όπως το τραγανό καλαμάρι με κρούστα από panko, μαγιονέζα yuzu και φύκια wakame, το γιουβέτσι της θάλασσας με κρόκο κοζάνης, μοσχολέμονο και βασιλικό, καθώς και το black angus rib eye με σάλτσα chimichurri και τηγανητές πατάτες.
Στον κόλπο της Χηνίτσας
Σε μία τοποθεσία ιδιαίτερου φυσικού κάλλους και με θέα στις Σπέτσες, το εστιατόριο Porfyra εγκαινιάζει μια νέα εποχή για το AKS Hinitsa Bay, με γευστικές επιλογές που θα ενθουσιάσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Ανάμεσα στα πιάτα ξεχωρίζουν το λαβράκι ceviche με σάλτσα passion fruit και μοσχολέμονου, πιπεριά τσίλι και καψαλισμένο καλαμπόκι, η δροσερή σαλάτα φινόκιο με ελιές καλαμών, κρέμα ταραμά και βινεγκρέτ πορτοκαλιού, καθώς και το κοτόπουλο tandoori με σαλάτα κινόα και σος γιαουρτιού. Επιδόρπια και δροσιστικά signature cocktails συμπληρώνουν την πρόταση, σε έναν από τους πιο όμορφους παραθαλάσσιους προορισμούς.