Το ιστορικό εστιατόριο «Βασίλαινας» γιορτάζει 100 χρόνια ιστορίας, και κάνει ένα ακόμα βήμα, με το opening της κουζίνας του στο νησί της Αντίπαρου.

Η αρχή θα γίνει το Σαββατοκύριακο του Αγίου Πνεύματος στον χώρο που βρίσκεται σε ένα ήσυχο σημείο της Χώρας, με μια δροσερή αυλή, πγιγμένη στο πράσινο.

Ετσι, οι Ελληνες και ξένοι επισκέπτες του κυκλαδίτικου νησιού θα μπορούν να απολαμβάνουν μια πιο comfort εκδοχή του αθηναϊκού μενού, που έχει, όπως πάντα, ως βασικό κορμό το ψάρι, τα θαλασσινά, και τις ντόπιες πρώτες ύλες.

«Η ομάδα μας είναι ιδιαίτερα χαρούμενη που θα βρεθεί σε έναν νησιωτικό προορισμό, μιας και το εγχείρημα ξεκίνησε πριν από έναν αιώνα στο λιμάνι του Πειραιά και συνδεόταν πάντα με τη θάλασσα.

Το ότι ανοίγουμε στις Κυκλάδες είναι λοιπόν κατά κάποιον τρόπο σαν να επιστρέφουμε στο σπίτι μας», σνσφέρει ο ιδιοκτήτης Θανάσης Βασίλαινας ανακοινώνοντας το νέο εγχείρημα.
Όσοι μείνουν στην Αθήνα θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν το δείπνο τους στο”Βασίλαινας Parkside” στην πλατεία της Μαδρίτης.