Μια νέα συνεργασία ξεκίνησε ο ταλαντούχος σεφ Αλέξανδρος Τσιοτίνης ο οποίος ανέλαβε το Casa Cook της Σάμου. Το adults only ξενοδοχείο, που βρίσκεται
στο Πυθαγόρειο της Σάμου πρόσφατα κατέκτησε και τον τίτλο και του κορυφαίου ξενοδοχείου στην Ευρώπη για τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του.

Το νέο ξενοδοχείο της αλυσίδας ξενοδοχείων Casa Cook, διαθέτει 128 δωμάτια και ξεχώρισε για τη σχεδιαστική γραμμή του , που υλοποιήθηκε από την αρχιτεκτονική εταιρεία Block 722, χρησιμοποιώντας κυρίως τοπικά υλικά κατασκευής και επίπλωσης. Η κτιριακή δομή του ενσωματώνει το concept ενός ελληνικού χωριού σε έναν σύγχρονο χώρο.

Αρχιτεκτονική έμπνευση για τον σχεδιασμό του ξενοδοχείου είναι οι παραδοσιακές «Καμάρες» της Σάμου, που χτίστηκαν με ντόπια υλικά της εποχής.

Ο επιδραστικός σεφ που βραβεύτηκε φέτος με αστέρι Michelin για το εστιατόριό του CTC ανέλαβε το consulting και υπογράφει τα μενού του ξενοδοχείου, έχοντας μαζί του ως executive chef, τον Γιάννη Μαρκόπουλο.