Ο Όμιλος Andronis στο πλαίσιο της ανάπτυξής του, έχει δημιουργήσει έναν νέο χώρο στο Pacman Sunset Bar Restaurant με μια νέα πισίνα 1.115 τ.μ. Σε έναν χώρο boho αισθητικής τοποθετημένο μπροστά από την ολοκαίνουργια επιβλητική Grande Pool του 5* ξενοδοχείου Andronis Arcadia στην Οία και με το θρυλικό ηλιοβασίλεμα του νησιού στο φόντο, υποδέχεται τους επισκέπτες του για μια ιδιαίτερη casual dining & drinking εμπειρία και ένα ανεπανάληπτο μουσικό line-up μέχρι τον Σεπτέμβριο με ονόματα όπως, o DJ Valeron, ο Jimmy Sax, οι Duo Violins και οι Volen Sentir. Τα events στο Pacman ξεκίνησαν ήδη από τα τέλη Μαΐου με ένα Σαββατοκύριακο αφιερωμένο στην άσκηση και ένα Cycling Bootcamp, τα έσοδα του οποίου διατέθηκαν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Το Pacman αναδεικνύει τη γαστρονομική φιλοσοφία του μέσα από ένα μενού που φέρει την υπογραφή του Executive Chef Στέφανου Κολυμάδη. Στο επίκεντρό της βρίσκονται μεσογειακές γεύσεις με αγνές πρώτες ύλες από τη γη και τη θάλασσα της Σαντορίνης στο Mediterranean Menu ενώ το εξίσου προσεγμένο Sushi Menu συνθέτει μια κάρτα-ωδή στους λάτρεις της ιαπωνικής κουζίνας.

Παράλληλα, η γευστική εμπειρία στο Pacman ολοκληρώνεται με fine drinking επιλογές που προβάλλουν “ζωηρές” γεύσεις και αρώματα μέσα από μια λίστα που επιμελείται ο Bar Manager του ομίλου Andronis, Δημήτρης Κοσαράς.