Νέος Διευθύνων Σύμβουλος από τις 14 Νοεμβρίου στην Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης ορίστηκε ο Νικήτας Ασπιώτης. Διαθέτει πολυετή εμπειρία σε θέσεις ευθύνης στον χώρο των Πωλήσεων, του Μarketing και της Διοίκησης.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία ως Brand Manager στην εταιρεία ΜΙΝΕΡΒΑ Α.Ε. και συνέχισε ως Sales Manager στην εταιρεία Tasty Foods S.A. – Pepsico Intl. ‘Εχει διατελέσει Γενικός Διευθυντής στην Corina Snacks Κύπρου, τμήμα της PepsiCo και Εμπορικός Διευθυντής Ελλάδας – Κύπρου στην εταιρεία Tasty Foods. Με μεγάλη εμπειρία και στο χώρο των τηλεπικοινωνιών ο κ. Ασπιώτης είχε αναλάβει καθήκοντα Director of Market Development στην εταιρεία NOVA, ενώ τα τελευταία εφτά χρόνια διατέλεσε Γενικός Διευθυντής στην εταιρεία PPD σε Ρουμανία και Κύπρο.

Ο Τζώρτζης Κανακάρης έχοντας συμπληρώσει τρία χρόνια στο τιμόνι της εταιρείας με επιτυχία, και έχοντας υλοποιήσει ένα σημαντικό έργο στην τοποθέτηση των προϊόντων της στην ελληνική αγορά μπίρας, παραμένει στο Διοικητικό Συμβούλιο, ως μη εκτελεστικό μέλος, διασφαλίζοντας έτσι τη συνέχεια στην υλοποίηση σημαντικών πρωτοβουλιών που είχε αναλάβει
η εταιρεία.