Ανοίγει σήμερα στην παραλία της Ελευσίνας
Το Ψαροτόπι από τον chef Χρήστο Τζαβαράκο. Είναι ένας προσεγμένος και καλαίσθητος χώρος πολλά υποσχόμενος αν κρίνουμε από την εμπειρία και το κέφι του Χρήστου. Φρέσκα ψάρια και θαλασσινές μπουκιές, όπως δηλώνει και το όνομα, περιμένουν να τα δοκιμάσουμε και θα το κάνουμε σύντομα! Θα επανέλθουμε…

Στις 4 Νοεμβρίου ανοίγει τις πόρτες της για το κοινό η Osteria Greca το εστιατόριο του Οινοποιείου Παπαργυρίου στον Λαλιώτη Κορινθίας, με chef τον Γιώργο Αντωνέλλο. Πρωτεύοντα ρόλο στα πιάτα θα παίζει η εντοπιότητα με υλικά που παράγονται στη γύρω περιοχή.

Η κάβα του Osteria Greca που θα αριθμεί εκατό ετικέτες όχι μόνο δεν θα περιοριστεί στα αξιόλογα κρασιά που παράγει το οινοποιείο (Le Roi de Montagnes, Don Giovanni, The Unique Mavrostyfo κ.λπ.) και στον ελληνικό αμπελώνα, αλλά στο κελάρι θα βρίσκουμε ετικέτες και από τον διεθνή αμπελώνα μέσα από επιλογή του ίδιου του Γιάννη Παπαργυρίου. Μια πολύ ωραία
ιδέα, εστιατόριο μέσα στο οινοποιείο, που ελπίζουμε να βρει μιμητές!