Ο νεαρός σεφ Γιώργος Φελεμέγκας αναλαμβάνει την κουζίνα του βραβευμένου εστιατορίου Hytra, που βρίσκεται στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών και λειτουργεί κάτω από τη γαστρονομική ομπρέλα του Απόστολου Τραστέλη.

Ο 28χρονος έχει θητεύσει στην ομάδα του βραβευμένου με τρία αστέρια Michelin σεφ Quique Dacost, ενώ το εντυπωσιακό βιογραφικό του φιγουράρουν συνεργασίες όπως τα Alancha στη Κωνσταντινούπολη, Noma στη Δανία, Osteria Francescana στην Ιταλία, The Library στο Λονδίνο, D.O.M. στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, αλλά και το πέρασμά του από τα εστιατόρια των αδερφών Adrià στην Καταλονία και του Martin Berasategui στο Σαν Σεμπαστιάν.