Το εκλεκτό super premium handcrafted gin Monkey 47 διοργάνωσε ένα ξεχωριστό πάρτι στο Pirée στον Πειραιά μεταφέροντας στους καλεσμένους του λίγη από τη μαγεία του δάσους του Μέλανα Δρυμού, όπου γεννήθηκε.

Ο χώρος του Pirée μεταμορφώθηκε ώστε να θυμίζει το σκοτεινό, ατμοσφαιρικό δάσος του Schwarzwald της Γερμανίας, με την εκκεντρική “Lady Bollenhut” και το εντυπωσιακό της κρινολίνο της να υποδέχεται τους καλεσμένους προσφέροντας ένα δροσιστικό Monkey Gimlet.

Οι bartenders του Monkey Wunderbar μύησαν τους προσκεκλημένους στην περίπλοκη γεύση των 47 διαφορετικών βοτάνων του Monkey 47, με τα τρία απολαυστικά “Monkey and tonic”, “Mai monkey” και “Monkey’s knees”. Ιδιαίτερη έκπληξη προκάλεσε το Monkey shot, το οποίο προσφερόταν με το χτύπημα ενός κουδουνιού. Για τους πιο τολμηρούς, μια αινιγματική fortune-teller, καλά κρυμμένη στο «μυστικό» bar του χώρου, υποδεχόταν τους καλεσμένους «προβλέποντας» τις γευστικές τους προτιμήσεις και προτείνοντας το ιδανικό Monkey 47 cocktail γι’ αυτούς.

Η βραδιά απογειώθηκε με ένα εντυπωσιακό aerial performance από χορευτές με τη μορφή εξωτικών πτηνών και τις μοναδικές μελωδίες των “Tenorman and friends”. Το handcrafted gin Monkey 47 συνδυάζει τις βρετανικές παραδόσεις, με ινδικά μπαχάρια και τη μοναδικότητα του Μέλανα Δρυμού, από όπου προέρχεται μεγάλο μέρος των συστατικών του.