Μετά από χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στη Θεσσαλονίκη, ο Κρητικός Μανόλης Παπουτσάκης ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο του στην Αθήνα, και μάλιστα με ηχηρό τρόπο. Μαζί του ο δημοσιογράφος ταξιδίων και γεύσης (και πολυπράγμων) Φώτης Βαλλάτος, ο έμπειρος στον χώρο της εστίασης Πέρι Παναγιωτακόπουλος και ο καταξιωμένος βαρύτονος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Δημήτρης Πλατανιάς.

Όλοι μαζί, ετοιμάζουν ένα high volume bar restaurant, στα σύνορα των Εξαρχείων με την Ομόνοια, που αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του τον Δεκέμβριο.

Ο σεφ Παπουτσάκης θα είναι εκείνος που θα έχει τη γευστική επιμέλεια, μοιράζοντας τον χρόνο του ανάμεσα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με πιάτα ελληνικής κουζίνας, Ταυτόχρονα θα υπάρξει μεγάλη έμφαση στο φυσικό κρασί, με ετικέτες του ελληνικού και διεθνή αμπελώνα.