Το Meat Revolution Hellas, μέλος του παγκόσμιου brand διοργανώνει ένα Meat Gala με προσκεκλημένη τη διάσημη σεφ, tv host και αρθρογράφο Τζες Πράιλς.
Η Αυστραλή σεφ, που ζει στο Τέξας, εκτός από το μπάρμπεκιου και τα καπνιστά κρέατα, θεωρείται μάστερ στο ψήσιμο του κρέατος και γκουρού του γκριλ.

Το event που θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο 25 Ιουνίου θα περιλαμβάνει δοκιμές επιλεγμένων κρεάτων και blind tasting και θα έχει ως guests τους Konstantinos Bouras–Baimakos και DJ Chevy.

Το Meat Revolution διακρίνεται για τνη προσεκτική επιλογή των κρεάτων από τις φάρμες με τις οποίες συνεργάζεται, επιλέγοντας μοσχαρίσιο κρέας με ειδική διατροφή σε ιδιόκτητα αγροκτήματα στην Ολλανδία, Μοσχάρι Black Angus από την «πολιτεία του βοείου κρέατος» Νεμπράσκα, KOBE STYLE Wagyu Beef από την Ιαπωνία, ενώ τιμά τα κρέατα από τους χορτοτάπητες της Αργεντινής, της Ουρουγουάης καθώς και τα θηράματα του Η.Β. και της Αυστραλίας.

Η φιλοσοφία του Meat Revolution ενισχύεται στην Ελλάδα μέσα από μία σειρά events που στόχο έχουν να ενημερώσουν και να εκπαιδεύσουν το ελληνικό κοινό σχετικά με τον τρόπο που καταναλώνουμε το κρέας.