Το Marinera είναι ένας νέος γαστρονομικός προορισμός στα Φηρά της Σαντορίνης, που εκτός από τη μαγευτική θέα στην καλντέρα, σερβίρει παραδοσιακούς ελληνικούς μεζέδες, με τοπικά προϊόντα, μεσογειακά βότανα και σύγχρονους γευστικούς συνδυασμούς. Και αυτά συνοδεύονται από τα signature cocktails, που δημιουργήθηκαν από τον γνωστό bar manager Αλέξανδρο Γκικόπουλο και έχουν κερδίσει δικαίως τη φήμη των καλύτερων κοκτέιλ του νησιού.

Το μενού του cocktail bar
& restaurant περιλαμβάνει ποικιλία από homemade ψωμιά, με χούμους, τζατζίκι, ταραμά και την τοπική φάβα, σαλάτες και ορεκτικά από χωριάτικη με φέτα και τοματίνια Σαντορίνης, ορεκτικά όπως τυροκαφτερή, σαγανάκι, μεσογειακή μπρουσκέτα, καλαμάρι και σπανακόπιτα.

Στα κυρίως οι επιλογές προσφέρουν γαρίδες με ταραμά, μπακαλιάρο τεμπούρα, κριθαρώτο με καλαμάρι και γαρίδες και vegetarian πιάτα όπως hummus vegie rolls και λινγκουίνι με λαχανικά.