Το διεθνές εστιατοριακό project La Cantine du Faubourg επεκτείνοντας την παρουσία του στους πιο λαμπερούς προορισμούς της Ευρώπης, όπως η Ίμπιζα και το Ντουμπάι, εγκαινίασε μόλις πριν από λίγες ημέρες τον νέο του γαστρονομικό προορισμό στον Ορνό της Μυκόνου. Καλλιτεχνικό στέκι, προορισμός για φαγητό το La Cantine du Faubourg είναι ο νέος τόπος συνάντησης για του λάτρεις του fine dining, τους jet setters και τους απαιτητικούς ταξιδιώτες.

Χαλαρό και εκλεπτυσμένο, το υπαίθριο εστιατόριο είναι σχεδιασμένο, από τους Pierre Pirajean και Helena Paraboschi, παντρεύει την chic φιλοσοφίας του La Cantine με τη φρεσκάδα του κυκλαδίτικου αέρα. Το interior design υπογράφει ο Pirajean Lees περιλαμβάνει αρχετυπικά κυκλαδίτικα στοιχεια όπως η φυσική πέτρα, τα στέγαστρα από ακατέργαστο ξύλο σε συνδυασμό με φυτά που δίνουν μια εξωτική νότα στον 1.300 τετραγωνικών μέτρων χώρο με τα 250 καθίσματα.

Στην κουζίνα, ο Γάλλος corporate chef, βραβευμένος με αστέρι Michelin, Gilles Bosquet είναι επικεφαλής της 20μελούς ομάδας που δημιουργεί με βάση τις κοσμοπολίτικες ρίζες του brand.

Το μενού περιλαμβάνει πιάτα της στεριάς και της θάλασσας, όπως το “ολόκληρο μπούτι καβούρι με πικάντικη μαγιονέζα”, η “αστακοσαλάτα με πεπόνι και ντομάτα” ή το “ταλιολίνι με χαβιάρι και λεμόνι”. Ο Bosquet σερβίρει επίσης signature πιάτα όπως τα “μελωμένα παϊδάκια με πόμελο και ρόδι” αλλά και το “σεβίτσε κιτρινόπτερου τόνου με σουσάμι, αβοκάντο και βινεγκρέτ γλυκού κρεμμυδιού”.