Τιμώντας τα προϊόντα της εποχής και τους θησαυρούς της κυκλαδίτικης γης, ο consultant chef του Rada Γκίκας Ξενάκης προτείνει πιάτα με πληθωρική γεύση και ρίζες στην παράδοση, τις οποίες έχει αποδώσει σύγχρονο τρόπο.

Το concept του εστιατορίου που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Cove Paros και άνοιξε πέρυσι, ακολουθεί τις σύγχρονες τάσεις, δίνει έμφαση στη χρήση ελληνικών ΠΟΠ προϊόντων και στις τοπικές πρώτες ύλες και περιλαμβάνει πιάτα με ωμά, πιάτα που προσφέρονται για sharing και χορτοφαφικά πιάτα, τα οποία επιμελείται ο σεφ Δανιήλ Παπατριανταφύλλου.

Οι εμπνευσμένες επιλογές του μενού περιλαμβάνουν λαβράκι σεβίτσε μαριναρισμένο με βερίκοκο-λάιμ, αλλά και παλαμίδα πλακί, ταρτάρ μοσχαράκι χουνκιάρ με κρέμα μελιτζάνας που δίνει μια νέα πνοή στην παραδοσιακή συνταγή που έχει τις ρίζες της στην ανατολή. Δε λείπουν πιάτα όπως η μελιτζανοσαλάτα, το χταπόδι με καπαροσαλάτα Σίφνου, τα βλίτα στη σχάρα με σκορδαλιά αμυγδάλου αλλά και το αρνάκι με μελιτζανοσαλάτα και Κατίκι Δομοκού. Σε όλο το μενού ιδιαίτερη σημασία έχει δοθεί στην παρουσία αρκετών χορτοφαγικών πιάτων που καλύπτουν τις διατροφικές συνήθειες των καλεσμένων χωρίς να στερούνται σε γεύση και δημιουργικότητα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το ριζότο, με σπανάκι και άνηθο που αντλεί έμπνευση από το κλασσικό σπανακόριζο.

Το μενού συμπληρώνουν χειροποίητα ψωμιά και γλυκά. Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί και στην επιλογή της λίστας κρασιού, προσφέροντας ετικέτες από τον ελληνικό αμπελώνα που ο sommelier του Rada Στάθης Τσώκος.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε μια προνομιακή θέση με άμεση πρόσβαση στην παραλία και θέα προς τη θάλασσα, ενώ το Rada εξυπηρετεί με σνακ και κοκτέιλς τους επισκέπτες στην παραλία και γύρω από την πισίνα.