Φέτος, το IKIES Santorini απογειώνει την υπηρεσία Private Dining, προσθέτοντας νέα γευστικά πιάτα με την υπογραφή του Chef Σωκράτη Μαλιγκάνη. Ο Σωκράτης Μαλιγκάνης, είναι ένας νέος Chef με 15ετή εμπειρία σε πολυτελή ξενοδοχεία και εστιατόρια στη Σαντορίνη, τη Ρόδο και τη Χαλκιδική. Φιλοσοφία του είναι να αναδεικνύει τα τοπικά προϊόντα με διεθνείς τεχνικές μαγειρικής.

Έχει δημιουργήσει ένα νέο μενού, χάρη στο οποίο οι καλεσμένοι του IKIES μπορούν να απολαύσουν αυθεντικές Ελληνικές γεύσεις και διεθνή πιάτα σε απόλυτη ισορροπία με ιδιαίτερη έμφαση στις ποιοτικές πρώτες ύλες.

Οι επισκέπτες του IKIES Santorini μπορούν να απολαύσουν πιάτα εμπνευσμένα από την ελληνική κουζίνα, φτιαγμένα από τοπικά προϊόντα όπως: Φάβα Σαντορίνης με καπνιστό χοιρινό ‘Απάκι’ και καραμελωμένα κρεμμύδια, παραδοσιακοί Ντοματοκεφτέδες Σαντορίνης με σάλτσα γιαουρτιού και κόλιανδρο, παραδοσιακή Κρητική Πίτα με μυτζήθρα και βιολογικό θυμαρίσιο μέλι, Άγρια Χόρτα, Χτένια με σάλτσα λεμόνι και πολλά άλλα. Το IKIES Santorini προσφέρει επίσης ένα All-Day menu, που περιλαμβάνει σαλάτες, σνακ, επιδόρπια και μια μεγάλη ποικιλία από Κυκλαδίτικα τυριά.

Οι γεύσεις και τα αρώματα των πιάτων αναδεικνύονται με τη σωστή επιλογή κρασιού από μικρά τοπικά οινοποιεία της Σαντορίνης προσεκτικά επιλεγμένα από τον Sommelier του ξενοδοχείου.